Servering på Stasjonen Lillehammer

Vi ønsker ikke bare å gi folk en god start på dagen, men og gjøre sitt til at du får en herlig følelse i magen.. Foran peisen eller med bord med utsikt til toget som går forbi kan du hos oss senke skuldrene og slappe av i en uformell atmosfære.

På Stasjonen Cafe & Restaurant serverer vi deg alt fra den enkle kaffekoppen til en full 3-retters middag. Noen av gjestenes favoritter er ciabatta med kylling og bacon, stekt flesk med kålstuing, fersk vaffel med G35 og våre hjemmelagde supper med ferskt nylaget focaccia. For lokale vestlendinger er våre komletorsdager månedens høydepunkt og våre mange utenlandske gruppe gjester setter stor pris på en god ørret eller kyllingmiddag med forrett og dessert. 

NÅ: Neste komlemiddag er 4. november:) 

 RESERVER GJERNE BORD

 

Stasjonen Café

Åpent 07.00 – 22.00 hver dag året rundt

Ferske vafler, hjemmebakte kaker, rundstykker, baguetter, hvetebakst og wienerbrød er noe av vårt utvalg til deg som gjest. Vår bestselger er ciabatta med kylling, bacon og aioli og mange gjester har sitt faste møtested hos oss. Vi har alltid nykvernet kaffe, har espressomaskin og GRATIS påfyll av kaffe. Dette setter særlig mange av våre lokale gjester med sitt faste treffpunkt hos oss stor pris på. 

All vår kaffe er Utz-sertifisert og ønsker du et lokalt tilsnitt serverer vi deg gjerne en kanne med lokal kaffe fra Lillehammer Kaffebrenneri.

Cappuccino på Stasjonen Cafe Lillehammer

Stasjonen Restaurant

Åpent 11.00 – 21.00 hver dag året rundt

Vi ønsker deg velkommen til et godt og rimelig restaurantmåltid her hos oss. Vi har en uformell atmosfære med variasjoner og størrelser på rettene som passer alle. Hverdag eller helg – vi har retter for hele familien. Skal du ha selskap eller fest dekker vi gjerne opp og serverer dere en 3-retters inkludert drikke.

Reserverer gjerne et bord eller ta kontakt med sjefen sjøl Geir om dere ønsker å reservere hele lokalet eller har grupper som ønsker lunsj eller middag. 

Stasjonen Restaurant Lillehammer

 

 

 

Stasjonen Bar

Åpent 13.00 – 22:00 hver dag året rundt (Øl/vin fra 08.00)

For deg som ønsker noe annet i glasset en ordinær Carlsberg, Frydenlund eller Ringnes anbefaler vi våre mange øltyper fra Lomb.  Er du ømfintlig for gluten har vi Sør som et alternativ. Våre alkoholfrie alternativer er Munkholm eller Alde eplemost fra Bleie gård i Hardanger.

Hos oss er kaffe i fokus så selvfølgelig har vi Irish Coffee med Jameson på vårt barkart. Klassiske drinker som Gin&Tonic, Dry Martini, Cuba Libre, Blended, Bacardi razz og Screwdriver er og noe du kan få. Til kaffen serverer vi gjerne en «lokal» XO fra Braastad, en Bache Gabrielsen +++ eller en Baileys. Mjøsregionen er «verdens aquavit hovedstad» og vi kjører en lokal kamp mellom  Løiten Linje og  Gammel Opland fra hver sin sie tå Mjøsa:)

Senk skuldrene og nyt dagen

Vårt mål er å gi deg en god start på dagen og en god følelse i magen. Når du besøker oss på Stasjonen Lillehammer skal du senke skuldrene og nyte tiden før du reiser videre. Selv med en beliggenhet på skysstasjonen får du oppleve fyr på peisen og kan spise i rolige omgivelser. Oppsummert kan vi trekke frem dette som høydepunktene gjennom dagen. Med nykvernet kaffe til frokost, dagens suppe med focaccia til lunsj og vår hjemmelagde elggryte med poteter til middag bør dagen bli fullkommen. 

Hos oss møtes både Lillehamring og Døl, passasjer på tog og buss og vandrerhjemmets og hotellets mange tilreisende gjester. Stasjonen er ikke noe gourmet restaurant, men hos kan du spise skikkelig hjemmelaget mat og det er det våre dedikerte personer i vårt team stolte av. 

 

MENY

Frokost

serveres fra 06.30 på hverdager og 07.30 lørdag, søndag og helligdager.

 

Et godt utvalg av bakevarer

serveres fra 08.00, alle dager

Hjemmelagde kaker

Serveres i cafeens åpningstid, alle dager

Ferske påsmurte brødvarer og salater

Serveres fra 09.00 hver dag hele uken

Andre ønsker om pålegg – spør oss gjerne. Alle påsmurte varer på menyen kan leveres som catering.

Er dere en boende gruppe hos oss HI Lillehammer – Stasjonen Hotell, se vår gruppemeny lenger ned

Ønsker dere 2 eller 3 retters meny?

Vi tilpasser oss etter behov og dekker opp restauranten til dere. Serveres i restauranten. Bestilles senest 2 dager før og for minimum 10 personer.

Tradisjonsmat – Komle

Komlemiddag er alltid første torsdag i måneden (minus juli) og serveres fra kl 14.00 – 19.00. Reserver gjerne bord.

Komlepris: kr 229,- inkl kaffe og kake/dessert. Ønsker du å ta med deg maten, betaler du kr 200,-.

Varme og kalde drikker

Serveres i cafeens åpningstid.

Dine ønsker: Dobbel: vi bruker 2 espresso – gir en sterkere drikk. Smaker vi har er karamell, irish, hasselnøtt og vanilje.

Café

Hos oss skal du kunne senke skuldrene og nyte tiden sammen med familie, venner, kollegaer eller alene. Vi starter dagen kl halv 7 med ønske om å gi våre overnattende gjester en god start på dagen med servering av en herlig frokostbuffet. Om du har sovet i din egen seng er du og hjertelig velkommen til å nyte vår skikkelige norske frokost før din videre reise fra Lillehammer Skysstasjon. Vår kvalitets fairetradekaffe fra Friele brygget på nykvernede bønner, nystekte vafler, hjemmebakte kaker, gjærbakst og wienerbrød er og noe du får hos oss fra tidlige morgentimer. Utover dagen fylles disken opp med påsmurte smørbrød, ciabattaer, rundstykker, baguetter og salater. Dagens suppe og våre varme småretter og middagsretter kan du spise fra klokken 11.

Restaurant

På Stasjonen serverer vi varm lunsj, middag og suppe fra klokken 11.00. Er dere en gruppe reserverer vi gjerne bord, deler av restauranten eller hele lokalet for dere. Alle våre retter serveres også som take away så du kan ta de med på toget eller hjem. Noen av våre retter kan også leveres som catering, så har du selskap eller gjester kan du velge en enkel løsning for servering hjemme eller på din arbeidsplass.

Våre dedikerte kjøkkenartister Tomas, Anna, Ewa og Bernt lager alle varmretter fra bunnen av. De bestreber å bruke lokale råvarer av god kvalitet uten at du som kunde skal betale ekstra for det. Servering av tradisjonsmat av høy kvalitet på enkeltarrangement og dager er viktig for oss og komle og kål torsdager har blitt et av våre varemerker. Vi reserverer gjerne deler eller hele restauranten for din gruppe eller lag kontakt oss idag.

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 21.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 21.00.

Ankomst etter kl 21.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 20.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen.no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer