Overnatting sentralt på Lillehammer

Med overnatting her på Stasjonen, midt i Lillehammer sentrum, er vi ditt perfekte valg om du kommer med tog eller ønsker et sentralt overnattingssted. Gode senger, vår store frokostbuffet og cafe/restaurant med skikkelig hjemmelagede retter er noe av det våre gjester setter størst pris på ved opphold hos oss.

Stasjonen Hotell Lillehammer

Ved booking av overnatting hos oss på Stasjonen har du ikke minibar og «pay tv» på rommet, men alle våre hotellrom har hotellstandard med TV, bad, Diplomat Jensen® Originale senger med softline overmadrass samt gratis WIFI med god kapasitet.

Dobbeltrom - HI Lillehammer - Stasjonen Hotell

Vår ”Roomservice” er take away fra vår cafe og restaurant. Her serverer vi deg også dagens middag til en gunstig pris eller andre lunsj- og middagsretter. Du har alltid GRATIS kaffe/te hos oss og fra tidlig morgen serverer vi en rikholdig frokostbuffet med varme og kalde retter slik at du ALLTID skal få en god start på dagen og en herlig følelse i magen!

Pilgrimsherberge Lillehammer.

Som et av pilegrimsherbergene langs Gudbrandsdalsleden på veien mot St Olavs kirken i Trondheim/Nidaros får du som Pilgrim egne priser når du bestiller overnattingsplass direkte her hos oss. Vi har og middag for deg på kvelden og frokostbuffet fra klokken halv 7 på morgenen. Dermed har du mulighet til en god og tidlig  start på dagen og nyte en stille morgenstund på din første etappe oppover selve Gudbrandsdalen. Les mer om tilbudet på våre pilgrimssider. 

HI Lillehammer Vandrerhjem

Rimelig overnatting har vi tilbudt våre gjester på Lillehammer Skysstasjon siden 2006. Service og vertskap har helt fra starten stått i fokus. Allerede i 2007 ble vi kåret til et av verdens beste hostel og vandrerhjem og i 2012 fikk verten den lokale fakkelprisen for god service og vertskap. Vår frokostbuffet med varme og kalde retter serveres fra tidlig morgen og du kan nyte hjemmelagde lunsj- og middagsretter samt få nykvernet kaffe, ferske vafler og hjemmebakst i vår cafe og restaurant. Når alle rom har dusj/wc og fasilitetene ellers er av høy standard får vi mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester.

 

Firesengsrom / Seng i fellesrom - HI Lillehammer Vandrerhjem

Vårt gjestekjøkken har plass til 25 personer og er godt utstyrt med kjøkkenutstyr, kjøleskap, fryser, komfyr og andre fasiliteter. Vår cafe, bar og restaurant er byens uformelle møteplass nr. 1 så her kan du komme tett på lokalbefolkningen.

Mange gjester foretrekker å bo på vandrerhjem og booke en seng på flersengsrom der det sosiale og møtet med andre mennesker er i fokus. Vår onlinebooking er også for gjester som vil bo alene, sammen med sin familie eller sitt reisefølge. Her kan du reservere enkelt-, dobbelt- eller et familierom med 3-, 4-, 5- og 6 senger.

Har du booket rom her på vår hjemmeside og har medlemsskort i Hostelling International, fra ISIC, er medlem i OBOS eller har interrail-billett får du 10% rabatt her hos oss, så lenge du bruker priskategorien FLEX under bestilling.

Vi har og gode overnattingstilbud til deg som er student ved Høgskolen Innlandet eller overnattingstilbud om du har ditt arbeidssted i Lillehammer i kortere eller lengre perioder. Er du pilegrimsvandrer langs Gudbranddsdalsleden på vei til Nidaros er det og lurt å lese litt mer om tilbudene vi har til deg. Alle disse tilbud er nok en av årsaken at vi har fått tittelen «travellers choice» på Tripadviser  2017.

Leger uten grenser - rommet

Ønsker du å ta en titt på våre rom har vi lagd en oversikt over alle våre 35 rom som du finner her:

Dobbeltrom

Våre dobbeltrom - twin rom, har to Jensen Consul rammemadrasser med overmadrass og dusj/toalett. Alle rom ha separerte senger som lett kan settes sammen. Nattbord, skrivepult, stoler og knagger/hengeskap for klær er og på hvert rom. Dette er rom som brukes til en og 2 personer. Noen rom har mulighet for ekstraseng. 

Se hvert enkelt tosengsrom:

Rom  2  Pilegrimsleden Rom Rom 21  
Rom  6  Husfliden   Rom 22  Glamitec
Rom  7  Bohus   Rom 23  
Rom  8  Olympiaparken   Rom 24  Høvringen Vandrerhjem
Rom  9  Heidal Rafting   Rom 25  Noe for deg?
Rom 10  NSB   Rom 26  
Rom 11     Rom 27  
Rom 12     Rom 28  
Rom 14     Rom 30  
Rom 15  P4   Rom 32  
Rom 17  Strandtorget   Rom 34  
Rom 19        

Firesengsrom

Våre 4-sengs familierom har to køyer med gode fjærmadrasser i underkøyene og tykke skumplastmadrasser i overkøyene. Dette er rom som også brukes som tresengsrom og har nattbord, skrivepult, dusj/wc og tv.

Se hvert enkelt firesengsrom (standard familierom):

Rom  3  
Rom  4  
Rom  5  
Rom 16  
Rom 18  
Rom 20  

 

Femsengsrom

Våre 5-sengs familierom har to Jensen rammemadrasser og en køyeseng med skumplastmadrasser og en uttrekkbar ekstraseng med skumplastmadrass. Hvert rom har skrivepult, dusj/wc, stoler og knagger/hyller for oppbevaring av klær. Noen av rommene har plass til 6 personer. 

 Se hvert enkelt femsengsrom (store familierom):

Rom 31  Amnesty International
Rom 33  Leger Uten Grenser
Rom 36  Oberhof
Rom 38  Fretex

Handicap tilpasset rom

Vi har to tilpassede handicaprom. Det er 4-sengs familierom som har to Jensen rammemadrasser og 1 køyeseng med skumplastmadrasser. Rommet har ingen terskler og det er god plass til rullestol på oppholdsrom og på bad. Rommet er og utstyrt med skrivepult og tv. 

Se hvert enkelt handicaprom:

Rom  1  Barnas bokby
Rom  29  Øystein Lunde AS

Amnesty-rom på Lillehammer

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen med Amnesty rom. Rommet, som er designet i Amnesty-tema, er dekorert i forbindelse med Amnestys Skriv for liv-kampanje.

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00.

Ankomst etter kl 22.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen punktum no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer