Rimelig overnatting på Lillehammer

Midt i sentrum av Lillehammer tilbyr vi deg billig overnatting i  enkelt-, dobbelt- eller familierom med hotellstandard. Kommer du med tog eller buss går du «rett opp på rommet» da vår resepsjon ligger på Lillehammer Jernbanestasjon.

Fra Stasjonen er det gangavstand til Lillehammers gågate, De Sandvigske samlinger Maihaugen, Lillehammer kunstmuseum og Olympiaparken. Sommerbussen Lillehammer til Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark går fra døra.  Bestiller du rom med vår flexpris er det fri avbestilling frem til klokken 18:00 på ankomstdag. Hos oss får du alt fra opphold på et rimelige vandrerhjemsrom til et fullservice hotellopphold med frokost, lunsj og middag.

I alle tilfeller ønsker vi å gi deg en god start på dagen og at oppholdet skal gi deg en herlig følelse i magen! 

Leger uten grenser - rommet

Ved booking av overnatting hos oss på Stasjonen Lillehammer har du ikke minibar og «pay tv» på rommet, men vi kan tilby deg følgende:

  • hotellrom med bord/skrivepult, TV, bad, Diplomat Jensen® Originale senger med softline overmadrass for god sovekomfort

  • overnatting på enkeltrom, dobbeltrom, trippelrom, 4 sengsrom og 5/6 sengs familierom

  • Frokostservering  06:30 (07:30 på helg) til 10:00. I sommer fra 21. juni til 16 august er frokosten fra 07:30 – 11:00.  Frokostmenyen er tilpasset Covid 19 situasjonen og gir deg flere valg med omelett, egg og bacon, Norsk frokosttallerken eller vegetarisk alternativer. Selvfølgelig serverer vi deg skikkelig kaffe gjerne espressobasert fra vår kaffebar.

  • Lunsjmeny med hjemmelaget suppe, ramsløkspølse med potetsalat, ciabatta med kylling og bacon, wrap, rekesmørbrød og mye mye mer.

  • Middag hver dag (sommeråpent 18 – 21, søndag 14-21) der menyen har et stort og variert utvalg av retter tilpasset familien. Som overnattingsgjest får du -10% rabatt

  • En drift tilpasset Covid-19 situasjonen der avstand opprettholdes og med stor fokus på renhold og gode rutiner.

  • Vi har selvfølgelig  gratis WIFI med god kapasitet og du får servert gratis kaffe/te i vår cafe.

  • Vårt mål er å gi alle en god start på dagen og en herlig følelse i magen:)

  

Pilegrimsherberge Lillehammer

En av de mest bærekraftige feriene du kan ha er å gå pilegrim.

Flere og flere har oppdaget denne ferieformen gjerne inspirert av Pilgrimsvandrerne og pilgrimsveiene mot Santiago de Compostella i Spania.

Som et av pilegrimsherbergene langst Gudbrandsdalsleden på vei fra Oslo og mot St Olavs kirken – Nidarosdommen i Trondheim gir vi deg ved fremvisning av pilgrimspasset Pilegrimsovernatting til rabatterte priser.

Sommeren 2020 må du pga. covid 19 situasjonen bo på privat rom alene eller sammen med familie eller nye bekjente.

Hostelling International Lillehammer Vandrerhjem

Formålsparagrafen til Hostelling international er å gi rimelig overnatting og aktiviteter til medlemmer fra inn- og utland for å skape opplevelser og mellommenneskelig kontakt, og samtidig fremme forståelse for ens egen og andres kultur og miljø.


Vi på HI Lillehammer er stolte av å være et av over 4000 Hostelling International vandrerhjem som finnes rundt omkring i hele verden.

Rimelig overnatting på vandrerhjem her i Lillehammer har blitt tilbudt helt siden oppstarten her på Lillehammer Skysstasjon i 1993. Hos oss er service og vertskap i fokus og i 2007 ble vi kåret til et av verdens beste hostel og vandrerhjem. I 2012 fikk vi den lokale fakkelprisen for god service og vertskap og dette håper vi og vi kan leve opp til og nå i 2020.

Booker du overnatting her på vår side og er medlem av Hostelling Internationagir vi deg 10% rabatt på overnattingsprisen når du viser frem ditt medlemsskap ved innsjekk.

Sommeren 2020 har vi desverre ikke mulighet til å tilby våre vandrerhjemsgjester en seng i delt rom, men vi har som før tilbud om våre noe rimeligere 3 og 4 sengs køyerom. Frokost, lunsj og middag samt nykvernet kaffe, ferske vafler og hjemmebakst får du  i vår cafe og restaurant. Når alle rom har dusj/wc og fasilitetene ellers er av høy standard får vi mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester.

Velkommen til oss:)

Hilsen vandrerhjemsverten Geir Evensen og resten av Stasjonsteamet

 

Studerer du på Høyskolen i innlandet?

Høyskolen her i innlandet har over 12 000 studenter og er viktig for alle innlandsbyene her rundt Mjøsa oppover Østerdalen.


Er du en av mange hel- eller deltidsstudenter eller ansatte som trenger overnatting på Lillehammer i kortere eller lengre perioder i tilknytning til din jobb eller studie ved høyskolen har vi et godt tilbud til deg!

Fra oss på Stasjonen Lillehammer går bussene til HINN sin avdeling på Storhove flere ganger i timen rett utenfor døra vår. Med tidlig frokost og flere gode tilbud på dagens middag kan du konsentrere deg fullt og helt om studiene så ordner vi resten.

Velkommen til studentbyen Lillehammer. 

Arbeider du i Lillehammerregionen?

Er du eller ordner du overnatting for en av mange som får samfunnet til å utvikle seg videre gjennom entreprenørskap, bygge- og vedlikeholdsprosjekter er vi det rette valget for deg!


Med vårt tilbud om tidlig frokost, niste og dagens middag gir vi arbeiderne som bor hos oss alle muligheter til å ha en god start på arbeidsdagen. Vårt arbeidertilbud for deg som trenger periodevis overnatting i Lillehammerområdet er tilpasset deg som står opp tildlig og har en lang arbeidsdag. Hos oss bor du på rom med dusj/wc, tv og tilgang til meget bra wifi. Vi gir deg og tilgang til kjøkken om du trenger å kokke noe selv. 

Ønsker du å ta en titt på våre rom har vi lagd en oversikt over alle våre 35 rom som du finner her:

Dobbeltrom

Våre dobbeltrom - twin rom, har to Jensen Consul rammemadrasser med overmadrass og dusj/toalett. Alle rom ha separerte senger som lett kan settes sammen. Nattbord, skrivepult, stoler og knagger/hengeskap for klær er og på hvert rom. Dette er rom som brukes til en og 2 personer. Noen rom har mulighet for ekstraseng. 

Se hvert enkelt tosengsrom:

Rom  2  Pilegrimsleden Rom Rom 21  
Rom  6  Husfliden   Rom 22  Glamitec
Rom  7  Bohus   Rom 23  
Rom  8  Olympiaparken   Rom 24  Høvringen Vandrerhjem
Rom  9  Heidal Rafting   Rom 25  Noe for deg?
Rom 10  NSB   Rom 26  
Rom 11     Rom 27  
Rom 12     Rom 28  
Rom 14     Rom 30  
Rom 15  P4   Rom 32  
Rom 17  Strandtorget   Rom 34  
Rom 19        

Firesengsrom

Våre 4-sengs familierom har to køyer med gode fjærmadrasser i underkøyene og tykke skumplastmadrasser i overkøyene. Dette er rom som også brukes som tresengsrom og har nattbord, skrivepult, dusj/wc og tv.

Se hvert enkelt firesengsrom (standard familierom):

Rom  3  
Rom  4  
Rom  5  
Rom 16  
Rom 18  
Rom 20  

 

Femsengsrom

Våre 5-sengs familierom har to Jensen rammemadrasser og en køyeseng med skumplastmadrasser og en uttrekkbar ekstraseng med skumplastmadrass. Hvert rom har skrivepult, dusj/wc, stoler og knagger/hyller for oppbevaring av klær. Noen av rommene har plass til 6 personer. 

 Se hvert enkelt femsengsrom (store familierom):

Rom 31  Amnesty International
Rom 33  Leger Uten Grenser
Rom 36  Oberhof
Rom 38  Fretex

Handicap tilpasset rom

Vi har to tilpassede handicaprom. Det er 4-sengs familierom som har to Jensen rammemadrasser og 1 køyeseng med skumplastmadrasser. Rommet har ingen terskler og det er god plass til rullestol på oppholdsrom og på bad. Rommet er og utstyrt med skrivepult og tv. 

Se hvert enkelt handicaprom:

Rom  1  Barnas bokby
Rom  29  Øystein Lunde AS

Amnesty-rom på Lillehammer

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen med Amnesty rom. Rommet, som er designet i Amnesty-tema, er dekorert i forbindelse med Amnestys Skriv for liv-kampanje.

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00.

Ankomst etter kl 22.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen punktum no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer