Stasjonen Cafe & Restaurant

Stasjonen Lillehammer er et sted for god, tradisjonsrik mat – både for deg som tilreisende eller lokal. Nyt maten foran peisen eller ved et bord med utsikt til toget som går forbi. Hos oss kan du senke skuldrene og slappe av i en uformell atmosfære.

Vi serverer alt fra den enkle kaffekoppen til en full 3-retters middag. Noen av gjestenes favoritter er ciabatta med kylling og bacon, stekt flesk med kålstuing, fersk vaffel med G35 og våre hjemmelagde supper med dagsfersk focaccia. 

Vi har offentlig skjenkebevilgning med alle rettigheter som gir deg et godt utvalg av lokalt øl fra Lomb og Lillehammer Bryggeri. Utover dette har vi ordinært utvalg av øl, vin og brennevin. 

Åpningstider

Meny

Catering

Take-away

Spesialiteter

Åpningstider   Ι   Meny   Ι   Catering   Ι   Take-away   Ι   Spesialiteter

Frokost

Mandag – Fredag: 06:30 – 10:00.

Lørdag, søndag og helligdager: 07:30 – 10:00

Kafé

Hver dag: 08:00 – 22:00

Varme retter

Hver dag: 11:00 – 21:00

Bar

Øl og vin: fra 08:00

Brennevin og drinker: fra 13:00

Meny

På Stasjonen har vi en uformell atmosfære med variasjoner og størrelser på rettene som passer alle. Her får du frokost, lunsj og middag.

Ferske vafler, hjemmebakte kaker, rundstykker, baguetter, hvetebakst og wienerbrød er blant utvalget vårt på dagtid. Vår bestselger er ciabatta med kylling, bacon og aioli.  Vi har alltid nykvernet kaffe, ferske vafler og espressomaskin for de som ønsker kaffe med internasjonal snitt. Hos oss får du og alltid gratis påfyll av kaffe.

Hverdag eller fest – vi har retter for hele familien. Skal du ha selskap dekker vi gjerne opp og tilpasser dine ønsker gjerne en 3-retters middag basert på lokale råvarer med tilhørende drikke.

Se meny

Catering – fra enkle rundstykker til omfangsrik buffet! 

Vår tradisjonelle kyllinggryte med ris, salat og ferskt focacciabrød er vår bestselger fra cateringmenyen. Ønsker du noe lettere er snitter, rundstykker, wrap og våre «stasjonsvafler» gode alternativer.

Våre tradisjons- og lokalmatretter kan og bestilles som catering. Vi har i tillegg sesongbasert tilbud av koldtbord, sommertapas og julemat for periodevis bestilling. 

Bestill levering dit du ønsker, eller vi klargjør for henting om levering ikke lar seg gjøre. Alt på menyen tilberedes daglig med basis i ferske brødvarer og friske råvarer.

Take-away

Hele menyen vår ligger åpen for bestilling som take-away. Du kan også bestille for hjemlevering, overtidsmat eller mat på din reise med tog eller buss. Rettene hentes her på Stasjonen eller vi kan levere hjem om du velger å bestille gjennom vår samarbeidspartner Delivia og dere bestillingsapp. 

Spesialiteter

Våre spesialiteter er komle, Annis pølser og kjøttkaker og stekt flesk!

Komle

Vestlandsretten komle serveres alltid første torsdag i måneder med R, fra kl 14.00 – 19.00. Reservér gjerne bord eller bestill retten som take-away i vår nettportal.

Vaffel til folket

Som fattig student solgte verten Geir vafler på toppen av Lysgårdsbakkene før OL i 1994. Siden den gang har han hatt hjerte for gode vafler, og nå serverer vi selvsagt byens beste vafler! Vaflene er laget med sjel og kjærlighet her på Stasjonen.

Vaffelfilm – link til vaffelsiden.  

Vaffel – kjærlighet i hvert hjerte

Stekt flesk

Kjøttkaker og stekt flesk

«Man får jo ikke skikkelig mat noen plass lengre». Det er et uttrykk eldre Gudbrandsdøler  kommer med. Vi har tatt opp arven etter spisesteder med tradisjonelle retter der poteter, brun saus og kålstuing sto på menyen. Med Anna og Ewa på kjøkkenet holdes tradisjonene i hevd, og du får skikkelig hjemmelaget mat hos oss.

Tradisjonsmat med historie