Stasjonen Kafé

Stasjonen Spiseri er et sted for god, tradisjonsrik mat – både for våre gjester og lokalbefolkningen. Nyt maten foran peisen eller ved et bord med utsikt til toget som går forbi. Hos oss kan du senke skuldrene og slappe av i en uformell atmosfære.

Vi serverer alt fra den enkle kaffekoppen til en full 3-retters middag. Noen av gjestenes favoritter er ciabatta med kylling og bacon, stekt flesk med kålstuing, fersk vaffel med G35 og våre hjemmelagde supper med dagfersk focaccia. 

Vi har offentlig skjenkebevilgning med alle rettigheter som gir deg et godt utvalg av lokalt øl fra Lomb og Lillehammer Bryggeri. Utover dette har vi ordinært utvalg av øl, vin og brennevin. 

Frokost

Mandag – Fredag: 06:30 – 10:00.

Lørdag, søndag og helligdager: 07:30 – 10:00

Kafé

Hver dag: 08:00 – 22:00

Varme retter

Hver dag: 11:00 – 21:00

Bar

Øl og vin: fra 08:00

Brennevin og drinker: fra 13:00

Meny

Ferske vafler, hjemmebakte kaker, rundstykker, baguetter, hvetebakst og wienerbrød er noe av vårt utvalg til deg som gjest. Vår bestselger er ciabatta med kylling, bacon og aioli og mange gjester har sitt faste møtested hos oss. Vi har alltid nykvernet kaffe, har espressomaskin og GRATIS påfyll av kaffe.

Vårt spiseri har en uformell atmosfære med variasjoner og størrelser på rettene som passer alle. Hverdag eller fest – vi har retter for hele familien. Skal du ha selskap dekker vi gjerne opp og lager en tapasbuffet med lokalt tilsnitt eller serverer dere en 3-retters middag gjerne basert på lokale råvarer med tilhørende drikke.

Se meny

Take-away

Vår tradisjons- og lokalmat, våre veganretter og alt annet på vår meny kan du bestille som takeaway. Bestill for hjemmelevering, overtidsmat eller mat på din reise. Rettene hentes her på Stasjonen eller vi leverer periodevis direkte hjem til deg via bestilling/levering av vår samarbeidspartner Delivia  eller ved personlig utkjøring.