Kjærlighet i hver komle
Hver første torsdag i måneder med R (september – april) har vi komle/raspeball på Stasjonen. Det serveres som tallerkenrett i størrelsen liten, medium og stor. Vi har glutenfrie komler for de som ønsker det. Neste komledag er torsdag 2. januar 2025 (14:00 – 19:00). Vi åpner for nettbestilling i romjula:)
Komlevettregler
- Kom alltid sulten – dette er kraftig kost
- Prøv kulturmelk og duppe – nye smaker er alltid verdt å smøre
- Ta alltid med deg en venn eller familiemedlem som ikke har smakt komle før
- God mat trenger godt drikke til – vårt mørke øl fra Lomb eller Lillehammer Bryggeri kan anbefales
- Dine barn må også bli med – tradisjonsmat må innarbeides fra tidlig alder
- Ekstra take away komle dagen derpå? – Stekt komle med bacon kan anbefales på det sterkeste
- Ferdig spist – legg inn neste komledag i kalenderen
- SMS komle – få vårt komlevarsel – send komle til 47698681

Stasjonens komleoppskrift
Vi bruker komlemel fra Stangeland mølle – blandes med vann og rulles som boller og legges ut på brett – kokes så i kjøttkraft i ca. 30-40 min. til de flyter opp
Vi koker Vossakorv og salt lammebog i skiver fra Grillstad. Serverer med rotmos/kålrotstappe og stekt bacon.
Duppe er saus lagd med G35. Vi har tilbehør tilpasset østlendinger og trøndere; tyttebær, flatbrød, poteter, smeltet smør mm.