Vaffel på Stasjonen Lillehammer

På Stasjonen steker vi vafler fra tidlig morgen til sent på kvelden. Man trenger ikke å være kjernefysiker for å få til en god vaffel, men noen hemmeligheter er det bak en god vaffel. Disse skal vi herved avsløre!

Her er våre 10 vaffelvettregler!

  1. Start med å piske egg og sukker, nesten til eggedosis
  2. Bruk kulturmelk og skikkelig meierismør – tilsett hvetemel, vaniljesukker og litt bakepulver
  3. Rør godt sammen og ha i kanel og kardemomme
  4. Benytt skikkelig vaffeljern – på Stasjonen benytter vi testvinneren fra Vilfa med 6 hjerter!
  5. Når du steker – ha sterk nok varme
  6. Når vaflene er ferdig stekt, legg de på rist og IKKE LEGG VAFLER I STABEL! 
  7. Legg på G-35 på vaflene og brett de i to eller brett hvert hjerte
  8. Eller – ta på syltetøy og rømme
  9. Spis vaffel gjerne med melk eller en kopp kaffe
  10. Nyt den og gjerne sammen med gode venner

Stasjonens oppskrift på vafler

5 egg – 800 gr sukker – piskes sammen

1 liter kulturmelk, 1 liter helmelk og 2 kg hvetemel – tilsettes og røres inn

2 ts vaniljesukker og 2 ts bakepulver og 2 ts kardemomme 1 ts salt

Tilsett og rør tilslutt inn 500 gr. smeltet smør

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00.

Ankomst etter kl 22.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen.no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer