Jul på Stasjonen Lillehammer julemat og julebord catering

I november og desember gjør vi oss ekstra flid med å servere deg julemat og sette deg i julestemningen. Vi håper og nysnøen kan drysse over byens julegate og stasjonen slik at du får den ekstra stemningen inn mot julehøytiden!

——————————————————–

Julelunsj og middag

I førjulstiden serverer vi deg gjerne vår juletallerken med saftig ribbe, medisterpølse fra Annis Pølsemakeri, hjemmelagde medisterkaker og surkål, poteter og saus. Måltidet avsluttes med hjemmelaget riskrem, rødsaus og kaffe. Juletallerken står på menyen hver dag fra torsdag 15. november til søndag 16.desember. Denne kan og bestilles for grupper i hele november og desember. Årets pris er kr. 249,- pr. person.

Ønsker dere å reservere hele kafeen (inntil 70 personer) eller et bord ta kontakt på mail eller gjør en bordreservasjon. I vår bar og restaurant har vi selvfølgelig lokalt juleøl fra Gausdal 7 null 4, aquavit fra Mjøsdistriktet, alkoholfritt juleøl, eplemost og cider fra Alde i Hardanger og mye annet godt drikke.

Julebord Catering

Planlegger du julebord for dine kollegaer, venner, ansatte eller familie leverer vi gjerne maten. Ribbe  pølse, surkål, rødkål, medisterkaker, poteter og pinnekjøtt med tilbehør kr 249 pr. kuvert. Da pakkes det i varmekasser og hentes på Stasjonen (kan leveres etter nærmere avtale). Ønskes kaldmat har vi tilbud om potetsalat, skinke, røkelaks, eggerøre, grønnsalat, brød og smør til kr 120 pr. kuvert. Ostefat med kjeks eller 2 varianter av dessert fåes for kr. 60,- pr. kuvert.  
Vi har og annen mat på menyen? Kanskje noe fra vår ordinære cateringmeny kan friste? Stasjonens hjemmelagde elggryte basert på lokale råvarer eller stasjonens kyllinggryte med salat, ris og hjemmelaget foccattciabrød er alltid en suksess .

Jul på Stasjonen

Vi har åpent for overnatting gjennom hele juletiden her på HI Lillehammer Vandrerhjem – Stasjonen Hotell . Kafeen har og åpent hver dag untatt 25/12. På julekvelden og nyttårskvelden er den åpen frem til 15:00  Fra 26. til 30. desember og 1. januar har vi ordinær drift med åpent kjøkken og servering av varm mat.
Har du spørsmål eller ønsker et tilpasset tilbud for ditt behov ta direkte kontakt med Stasjonsverten sjøl på geir@stasjonen.no eller 91629122.

God planlegging er viktig. Vær ute i god tid og God førjulstid.

 

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00.

Ankomst etter kl 22.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen punktum no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer