Servering Kulturhuset Banken

Dersom du leier lokaler i Kulturhuset Banken er det mulig å bestille servering fra oss. Vi serverer dere møtemat, enle varmretter, snitter og annet fra vår cateringmeny. Du kan og leie vårt kjøkken inkludert servise og lage/få levert maten fra annen leverandør.  Ønskes bar og alkoholservering har vi alle rettigheter og stiller opp med personale og et utvalg av alkoholfrie og alkoholholdige drikkevarer.

Kontakt gjerne Geir direkte på telefon 91 62 91 22 eller mail geir@stasjonen.no for å diskutere muligheter rundt ditt neste arrangement.

Minnestund i kafe banken

I cafe Banken kan vi dekke opp for minnestund for inntil 100 personer.

For leie av lokalet, oppdekking med hvite duker, lys og roser på bordet, glass og bestikk samt opprydding betaler du kr. 250,- pr. person (min. 30 personer)

Vi har god erfaring i å servere eksempelvis 4 snitter pr. person, kaker og kaffe/te servert som buffet. Pris kr. 250,- pr. person

Alternativ servering kan være en av våre hjemmelagde supper med brød og smør eller vår kylling- eller elggryte med ris og salat. Se vår meny for priser og utvalg.

Tillegg for mineralvann, alkoholfritt øl, cider, øl eller vin

 

 

Leid møtelokale - ønsker servering

 Vi tilbyr serveringen og leverer alt hva du ønsker fra vår cateringmeny til ditt arrangement i Kulturhuset Banken. I tillegg kan vi tilrettelegge med følgende servering:

1. Kaffe og te servering pr. pause.

2. Frukt 1 gang under eller ved møtestart.

3. Eple og appelsinjuice samt isklarvann med og uten kullsyre/smak.

4. Ønskes noe søtt til kaffen lager vi et fat med vår hjemmelagde Stasjonsbrownies og sjokolade fra Gjøvik Sjokoladefabrikk.

Pris kr. 45,- pr. deltager/pr. punkt over.

5. Ønskes enkel «møtelunsj» har vi god erfaring med våre chiabattaer med kylling/bacon, tomat/mozarella og baguetter med diverse pålegg (deles da i 2) eller 2 rundstykker pr. person. Pris kr. 95,- pr. person. Allergier oppgis ved bestilling og tilpasses. 

Vi setter mat og bestikk på felles bord samt rydder etter servering. Dette er inkludert i serveringen for grupper over 25 personer. Er dere mindre grupper kommer dekking a kr. 500,- i tillegg ved servering.

Leie kjøkken / lag maten selv

Om du ønsker å stå for serveringen sjøl leier du vårt kjøkken til kr. 50,- pr. deltager på arrangementet. Da er det et utvalg av dekketøy og storhusholdningsutstyr. På kjøkkenet er det 1 isbitmaskin, 2 oppvaskmaskiner, ovn med stekemuligheter og god benkeplass.

Det er og tilgjengelige kaffemaskiner inkludert kaffe som står i «anretningen» i 2. dre etasje. Denne kan benyttes for kr. 30,- pr. deltager. 

Lokalene gis tilbake i samme stand som det var ved overtakelse. Ødelagt inventar, dekketøy og  annet utstyr erstattes etter egne satser. Om dere ønsker utstyrsliste kan denne sendes. 

 

Frakt / utkjøring

Bestiller du maten fra oss blir de laget i våre lokaler på Stasjonen Lillehammer. Vi kan tilby utkjøring og tillrettelegging for serveringen i Kulturhuset Banken mot et pristillegg pr. gang fra kr. 250,-

Bar/ servering/oppdekking

Vi har 2 barer tilgjengelig som betjenes ved behov. Disse er i Kafe Banken i 1 etasje og i mellomsalen i 2. dre etasje. Her har vi et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer som rødvin, hvitvin, musserende, Frydenlund fatøl, Lillehammer øl – mørk lager, lys pilsner og APA samt et utvalg mineralvann og juice. Ønskes drikkevarer utover dette kan det skaffes ved bestilling. Eksempel på priser vinglass kr. 99,-, 0,33 flaskeøl kr. 89,- 0,5 fatøl kr. 109,-, Lillehammerøl kr. 120,-, baileys kr. 99, alkoholfritt øl kr. 55,- og mineralvann kr. 45,-  

Vi har duker i størrelsene 140/140 og 140/280 som kan leies for kr. 30 og 50 pr. stk. 

Betaling / faktura

All privat leie forhåndsfaktureres. Firmaer, lag og foreninger med org. nr. faktureres via email eller EHF. Drikkevarer betales av hver enkelt eller vi/dere har bonger, vi noterer forbruk som faktureres i etterkant. 

Kaker | Stasjonen cafe og restaurant Lillehammer