JULEBYEN LILLEHAMMER

Julebyen Lillehammer kan minne litt om «Jul i Skomakergata» med de gamle bygningene og julelysene som er hengt opp. Julebyen har fått den egenskapen at ventetiden ikke skal bli så lang og at du skal komme den riktige stemningen. Alt kan skje i julebyen, kanskje kommer nissen. 

Fra Stasjonen er det bare et lite steinkast opp til storgata hvor julebyen befinner seg. Storgata er kjent for sine sjarmerende bygninger som gjør at du kommer fort i julestemning. Butikkene i sentrum og Strandtorget har utvidet åpningstidene sine i denne perioden.

 

Overnatting

Nå nærmer julen seg med stormskritt og julebyen i Lillehammer åpner opp, og du får kanskje lyst til å ta deg en tur til Lillehammers gode gågater med gamle trebygninger og julelys.

Book deg et rom hos oss og skap den fantastiske førjulstiden sammen med familie/venner eller kjæresten. Bruk koden Jul for å få 10% på våre flex-priser i perioden 13. november – 1. januar. 

 

Juletallerken

Kan det friste med juletallerken? Vi serverer stasjonens juletallerken fra søndag 13. november og frem til jul. Juletallerken inneholder mye av det du kan drømme om til jul, med riskrem til dessert.

Stasjonens juletallerken har saftig ribbe, medisterpølse fra Annis Pølsemakeri, poteter, hjemmelagde medisterkaker, surkål, rødkål og brun saus, tyttebær og flatbrød.

Ønsker du å forhåndsbestille juletallerken? Da kan du både reservere bord og forhåndsbestille via mobil og e-post.

Juleaktiviteter i Lillehammerregionen

Lillehammerregionen byr på mye forskjellige aktiviteter for å komme julestemning i førjulstiden. Regionen byr på blant annet julemarked, konserter og mange vinter aktiviteter. Her kan du og familien lage gode førjulsminner.

Vi kan anbefale deg/ dere og ta en tur til årets julemarked på Maihaugen, eller å ta med barna til barnas gård Hunderfossen. Hva med å ta med mor og far på en julekonsert.

Alt ligger til rette for at akkurat du skal få din fantastiske opplevelse på førjulsstemningen.