Hallo!

I dag har det vært en relativt rolig dag. Jeg erfarte at klubbene her har ikke stengetid. Plutselig var klokken 06 om morgenen da jeg kom hjem. Det er en fantastisk følelse når man har det så gøy at man glemmer klokka og alt rundt. Jeg var ute med Margarita, Siw, og Philly. Margarita viste meg de beste matstedene de går til. Den vi spiste på var en pizzasjappe som lagde fersk pizza rett foran deg på størrelse med et pitabrød. Det var kjempegodt! Det er noe Lillehammer burde få seg syns jeg. Det første utestedet vi gikk til var en gammel gammel ordentlig autentisk bar. Den hadde ikke blitt endret på siden det ble bygd. Det var trebenker, trestoler, og trebord. På alle bord var det et stearinlys som brant. Det andre utestedet vi gikk til var faktisk en skandinavisk bar, og der var det så bra musikk. Det var slager på slager, og alle sangene var fra tidlig 2000. Vi dansa non-stop. Vi kom oss ikke forbi dansegulvet, så jeg fikk ikke sett så mye av det. Det beste var at det var bare oss fire som dansa. Tredje og siste utested ble valgt kun fordi det het moterfocker. Den var en like stor slager som den skandinaviske. Her spilte de mer Remix-sanger og skikkelig hoppemusikk. Dette stedet var veldig lite, men vi fant en danseplass uansett. Noe jeg erfarte var hvor utrolig høy musikk de spiller. Da vi gikk ut av den siste plassen så var hørselen så dempet og ødelagt at vi sleit med å høre hverandre. Det kjentes ut som at jeg hadde digre dotter i ørene. Det ble bedre etterhvert, men fy søren.

I dag var det ikke så fristende å stå opp. Men jeg kom meg opp og tok turen til museet om Hamburg sin historie. Museet ligger i en nydelig gammel bygning, og det er langt fra lite. De har historiske gjenstander som er datert helt fra 1500-tallet. De hadde alt fra religonen før i tiden til store skip fra nåtid. Man har rett og slett aldri nok tid i museer. Jeg var der i tre timer og likevel måtte jeg forte meg på slutten så jeg fikk sett alt før de stengte. Det var lett å se alt arbeidet de hadde lagt inn i måten alt tatt vare og hvordan det var plassert. Det er gøy å se stoltheten de har for byen også. Et fantastisk museum, det er anbefalt.

Det var en veldig kort dag i dag. I morgen skal jeg på søndagsmarked å kikke litt. Markeder er skikkelig gøy syns jeg. Her er det vel mer fiskemarkeder enn sånne vanlige dill dall markeder. Uansett så syns jeg de er fine.

Bis morgen!

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00.

Ankomst etter kl 22.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen punktum no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer