Jeg kommer aldri hjem!

Jeg trives veldig her altså. Jeg hadde en veldig kort dag i dag, men det var veldig gøy uansett. Claudia viste meg hva hun gjør, og det var ikke lite. Hun har mye ansvar, men det er forståelig. Hun har jobbet her lengst av alle sammen. Jeg sliter fortsatt litt med systemet for det er veldig mye man skal trykke på for å gjøre en ting med reservasjonen. Jeg fikk lov til å registrere betalinger som de hadde fått via bankoverføring. Det gikk relativt greit. Jeg tror det var en av de lette oppgavene å gjøre. Her har de ikke onlinebetaling. Man betaler som regel ved ankomst, men noen betaler halvparten på forskudd via bankoverføring. Det å komme fra et relativt nytt system til et veldig gammelt et, er ikke enkelt. Selv om jeg skjønner bookingsystemet fra før, og hva det går ut på. Samtidig så er jeg jo en slik en ung moderne teknologisk person. Men alt er lett når man kan det. Claudia fortalte meg så innmari mye informasjon at det ble litt overfylt i toppen. Og på toppen av kransekaka så styrer hun også booking for et annet herberge. Jeg tror det er tre stykker på det kontoret som jobber med bookingene, men det er kun Claudia som driver med regnskapet.

Da vakten var ferdig gikk jeg rett til Elbphilharmonie som er en moderne konsertbygning. Der er det gratis å gå opp for å nyte utsikten. For en nydelig utsikt man får derifra. Merker at det er en liten høydeskrekk inni meg. Det kom et lite støkk i hjertet mitt hver gang jeg kikket rett ned. Jeg fikk tatt noen fine bilder og kjøpt noen fine suvenirer. Jeg har også funnet noen julegaver, så det er jeg veldig fornøyd med. Jeg har fri i helga, så skal prøve å få shoppet litt.

I dag skal Margarita ta meg med ut så jeg får oppleve nattelivet her. Hun har mange steder hun vil vise meg, og jeg gleder meg til absolutt alt. Har ikke gjort så mye i dag. Har sittet på en cafe i to timer nå, så har ikke ruslet så mye rundt heller. Det tar tid å skrive en slik vellykket, velskrevet, morsom blogg som det her.

Bis morgen!

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00.

Ankomst etter kl 22.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen punktum no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer