Fy som jeg koser meg!

Hei forresten. Siden jeg ikke startet før 16.00 i dag, så fikk jeg muligheten til å gå ut i dagslys. Dagen har så mye mer å tilby når man ser den i dagslys. Den er fin på kvelden og, men dagen, den er fin. Jeg startet med å bli vekket av byggingen som foregår utenfor vinduet 07.40. Det var ikke den tiden jeg håpte på å våkne men jaja. Timen etter jeg våknet, satt jeg og vurderte om jeg skulle ned å spise frokost før fellesfrokosten eller om jeg skulle vente. Jeg bestemte meg for å gå ned til fellesfrokosten. Når jeg allerede spiser middag alene så trenger jeg ikke å spise frokosten alene.

Etter frokost var det tid for utflukt! På listen i dag sto det Miniatur Wunderland. Det er en hel verden bygget i miniatyrform. Noen av stedene de har laget er: Knuffing AirPort, Bayern, Sveits, Midt Tyskland, Hamburg, Amerika, og Skandinavia. Dette er en veldig stor og populær attraksjon. De hadde en ventetid på 30 minutter da jeg kom dit. Noe som jeg syns var veldig kult var at de hadde et venterom for alle som hadde kjøpt billett. Jeg fikk til og med en guide på norsk. Det syns jeg var veldig godt. Venterommet hadde mange båser og gratis mineralvann. Alle fikk hvert sitt ventenummer, og det var TVer overalt som viste hvilke nummer som kunne gå inn. Da jeg satte meg var det nummer 40 på skjermen, og jeg var nummer 75. En halvtime går fort når man ser på folk.

Da det endelig var min min tur til å gå, så tror jeg hele hodet mitt eksploderte med wow-effekt! Altså det var så gøy å være der. Jeg kunne lett brukt hele dagen min der hvis jeg ikke skulle på jobb. Det var så mange kreative og morsomme detaljer i plasseringene, menneskene og alt. Alle må rett og slett dra hit minst en gang i livet sitt. Jeg ble skikkelig lei meg når jeg måtte dra for jeg hadde fortsatt så mye jeg ikke fikk sett. Og man må helst gå to eller flere runder på samme område for plutselig ser man noen detaljer man ikke så forrige runde. Det var rett og slett helt sykt! Fantastisk! Utrolig! Humoristisk! Gjennomtenkt! Det var alt jeg ikke visste jeg trengte i livet. Jeg kan fortsette å snakke om det her i det uendelige og det samme gjelder alle bildene jeg tok. Herre min hatt jeg tok så mange bilder!

Da jeg kom tilbake så var det tid for å jobbe i resepsjonen. Og jeg hadde rett de har et gammeldags system. Jeg glemte å ta bilde som eksempel her, men de har en vegg med mapper til hvert enkelt rom. I de mappene putter de kvitteringene og ID-bevis som gjestene får tilbake ved utsjekk. Og bookingsystemet deres er over 10 år gammelt. Og ikke minst, så var alt selvfølgelig på tysk. Var ikke så lett å vite hva alle knappene var, men med noen hjelpende pek og forklaringer fra snille Margarita klarte jeg å selge diverse kioskvarer. Margarita fortalte om rutinene hun har på kvelden og viste meg en god del rundt systemet deres. Hun har ikke jobbet der så lenge, så jeg fikk lært henne noen få ting på Booking.com også. Jeg fikk vite at de i resepsjonen ikke legger inn noen bookinger selv. De har noen som trekker kort og legger inn bookinger for dem. Noe så lettvint. I alle mine resepsjonsår så har jeg alltid lagt inn manuelt, trekt kort og sendt fakturaer selv. Det høres jo ut som luksus, men samtidig veldig kjedelig. Man må jo ha noe å gjøre tenker jo jeg da.

Etter vakten ble jeg med noen som jobber der bort til baren som er inne på herberget. Det var skikkelig gøy og koselig. Alle sammen er så hyggelige her, jeg tror kanskje jeg bare blir her.

I morgen skal jeg sitte oppe på kontoret med Claudia som styrer bookingene og regnskapet. Det tror jeg kommer til å bli veldig spennende for det er noe jeg syns er litt gøy og interessant.

Bis morgen!

 

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 21.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 21.00.

Ankomst etter kl 21.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 20.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen.no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer