Hei og god aften!

Det har ikke vært en så veldig spennende dag i dag. Jeg møtte opp til frokost, og alle skravlet og lo. Jeg var skikkelig trøtt og sliten i både hode og kropp. Det er veldig heftig å gjøre noe konstant i to uker. Men etter frokosten fikk jeg følge Jens som er en av vaktmesterne her. Han er en skikkelig jovial fyr. Han hilser på alle han møter og tar seg tid til å snakke med de. Og ikke minst så er han alltid blid. Jeg fulgte han i bare to timer, men vi fikk gjort utrolig mye på en så kort stund. Han er skikkelig rask og vet akkurat hva han skal gjøre og når han skal gjøre det. Vi vasket alle skapene på rommene det ikke bodde noen. Vi fløy igjennom lista, og poff så var vi ferdige. Pluss så gjorde vi litt småplukk her og der.

Når de to timene var omme, så fikk jeg sitte på kontoret sammen med Britta hvor vi snakket om opplevelsen her og hva jeg har lært. Nå var det også hennes tur til å se hva stasjonen tilbyr av rom og cafeopplevelse. Hun syns rommene våre var veldig fine, og syns gjestekjøkkenet vårt var spektakulært! Og poff så var arbeidsdagen ferdig.

Etter jobb møtte jeg Margarita og vi gikk klare mot isbanen. Det var skikkelig gøy å gå på skøyter. Vi var ikke så flinke, men vi datt ikke en eneste gang. Jeg hadde noen øyeblikk hvor det så dårlig ut, men jeg klarte å holde meg på begge beina. Når det begynte å bli litt mørkere, så kom det på lys og musikken ble høyere. Folkemengden økte og det samme gjorde latteren. Det var så mange som var så flinke. De skøytet så fort gjennom folkemengden med så eleganse og letthet. Noen snurret rundt og gjorde triks eller danset. Vi gjorde det vi kunne best, og det var å gå fremover og glide litt. Det var så gøy, og jeg var ekstra glad for at jeg fikk muligheten til å gjøre det. De som har lest noen innlegg tidligere husker sikkert at jeg nevnte denne isbanen tidligere. Det var veldig godt å få gjort det før jeg reiser hjem igjen. Etter vi hadde fått raset av oss, så gikk vi for å spise middag med noen tidligere kollegaer av herberget. Vi spiste ramen på en gjemt japansk restaurant som hadde skikkelig god mat. Det var veldig koselig og stemningen var veldig avslappet og latterfull. Restauranten hadde en liten sittegruppe hvor man skulle sitte på gulvet. Vi holdt oss til vanlige stoler og normal bordhøyde.

I morgen er min aller siste dag her i denne nydelige byen. Jeg skal hjelpe til under middagen, men det er alt jeg skal gjøre. Jeg skal prøve å få til en siste liten suvenirshopping. Jeg er litt redd for å ha gått glipp av noe, men jeg har jo alltid muligheten til å komme tilbake. Noe jeg tror veldig sterkt på at jeg kommer til å gjøre.

ps: jeg var litt dårlig til å ta bilder i dag, beklager

Bis Morgen!

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00.

Ankomst etter kl 22.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen punktum no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer