Hei hei!

I dag fikk jeg jo ta turen til Jugendherberge Horner Rennbahn. For å komme dit måtte jeg ta u-bahn. Det gikk veldig fint, men da jeg skulle bytte tog på Central station måtte jeg konsentrere meg. Der var det lett å rote seg bort, men jeg hadde flaks og så skiltet til neste tog med en gang. Da jeg kom fram fikk jeg en varm velkomst, og en fin omvisning. Rennbahn er et mye større herberge, men det er utenfor sentrum, så det får ikke inn like mange gjester som Stintfang. Men de har 7 konferanserom, så de har mange selskap som leier de rommene til møter. Alle fellesarealene som lobby, spisesal, tv-stuer og mer var renoverte, og så veldig luftig og moderne med mange fine farger. Vi gikk rundt alle områdene og man kan se at se har lagt ned tid på oppussingen. Etter omvisningen pratet vi om forskjellene mellom de og Stintfang. Der var det egentlig ingen forskjeller unntatt at de har flere firmaer som kommer og bruker konferanserom, mens Stintfang har mer backpackere. Jeg fikk vist dem Stasjonen og alle temarommene våre. Jeg fortalte også om norske tradisjoner som bunad og at vi drikker melk hele dagen. Det er veldig gøy å dele forskjeller med andre kulturer. Tiden på Horner Rennbahn var ferdig og jeg vendte snuta hjem. Togene hjem igjen gikk problemfritt, og vipps så var jeg hjemme.

Etter jeg kom hjem kom Margarita og henta meg, og sammen gikk vi rundt i byen. Hun viste meg en liten del av byen hvor man finner antikkbutikker, dill dall, og så mange andre fine butikker. Jeg ble oppriktig lei meg over alt jeg så, for jeg får ikke tatt det med meg hjem. Jeg får jo ikke så mye i kofferten. Etter en liten matbit gikk vi for å møte Siw hjemme hos henne. I dag skulle vi nemlig på musikal! bygget vi skulle se musikalen i var så fint! Det var så fint at man egentlig burde ha på seg ballkjole og smoking. Vi hadde fått så utrolig fine plasser. Vi satt i midten på midten. Der fikk vi jo se alt som foregikk uten å gå glipp av noe. Vi så på Paramore også var det en cirque du soleil musikal. Musikalen var selvfølgelig på tysk, men jeg skjønte handlingen. De var så flinke til å synge, jeg fikk frysninger så mange ganger. Og da de begynte med alle triksene sine så ble hele salen helt fokusert og med inn i musikalen. Har aldri vært så nervøs og imponert samtidig. Måten de kombinerte musikal med cirque du soleil var kjempekult. Det var dessverre ikke lov å ta bilder der inne, men jeg klarte å snike til meg et.

I morgen skal jeg jobbe litt igjen, så skal jeg og Margarita dra å gå på skøyter og etter det skal vi spise middag med noen flere. Jeg gleder meg! Jeg har jo hatt lyst til å gå på skøyter siden jeg fant det stedet ved et uhell.

Bis Morgen!

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00.

Ankomst etter kl 22.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen punktum no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer