Tradisjons- og lokalmat

er noe vi jobber kontinuerlig med på Stasjonen. Kål er en tradisjonsrett fra Lillehammer og Gudbrandsdalen som vi tilbyr på Stasjonen Cafe & Restaurant.

Serveres tredje torsdagen i måneden fra 14.00 – 21.00. Pris kr 200,- inkludert dessert og kaffe/te. Ønsker du å ta med hjem er prisen kr 150,-.

Å gjøre kål på en skank var tradisjon her på gårdene når det gikk mot våren. Spekeskinkene var da ofte spist opp og restene fra denne «ble gjort kål på» i ei gryte sammen med andre rester fra vinterens forråd. På Stasjonen vanner vi ut byggryn og gule erter samt benytter gulrot og en bit spekeskinke. Dette kokes lenge og vell – gjerne varmes den opp igjen etter en nedkjøling/lagringsperiode (oppatvarmet kål er gjerne enda bedre påstår noen!) Med poteter, salt svinekjøtt og flatbrød til har du en perfekt og kraftig middag!

Velkommen til oss – serveres fast den 3dje torsdag i måneden og ellers på forespørsel.

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00. Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00. Ankomst etter kl 22.00? Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad - 10% rabatt på varme retter - tilgang til gjestekjøkken - rimelig parkering

Åpningstider
- Café, Bar & Restaurant

FROKOST
Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFE
Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER
Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR
Øl og vin: fra 08.00 ->
Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen.no Tlf.: +47 61 26 00 24 Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer