Tradisjonsmat – Lokalmat

er noe vi jobber kontinuerlig med på Stasjonen. Kål er en tradisjonsrett fra Lillehammer og Gudbrandsdalen som vi tilbyr på Stasjonen Cafe & Restaurant.

Hver torsdag fra 14.00 – 21.00 har du mulighet til å prøve denne tradisjonsretten. Prisen er kr 200,- og inkluderer kake og kaffe/te. Den  serveres da som buffet. Ønsker du å ta retten med hjem er prisen kr 150,-.

Å gjøre kål på en skank var tradisjon her på gårdene når det gikk mot våren. Spekeskinkene var da ofte spist opp og restene fra denne «ble gjort kål på» i ei gryte sammen med andre rester fra vinterens forråd. På Stasjonen vanner vi ut byggryn og gule erter samt benytter gulrot og en bit spekeskinke. Dette kokes lenge og vell – gjerne varmes den opp igjen etter en nedkjøling/lagringsperiode (oppatvarmet kål er gjerne enda bedre påstår noen!) Med poteter, salt svinekjøtt og flatbrød har du en perfekt og kraftig middag!

Velkommen til oss – kan og serveres til grupper eller som catering. Send oss gjerne en forespørsel.

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00.

Ankomst etter kl 22.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen.no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer