Stasjonens juletallerken

Julelunsj eller – middag – vi serverer deg gjerne vår juletallerken med ribbe, hjemmelaget medisterkake, medisterpølse fra Annis Pølsemakeri, surkål, poteter og saus. Måltidet avsluttes med riskrem, rødsaus og kaffe til dessert. Denne tradisjonelle retten står på vår meny hver dag fra mandag 20 november til fredag 22 desember mellom klokken 11 og 21. Er dere flere personer og ønsker plass eller et tilbud fra oss ta kontakt på mail eller gjør en bordreservasjon. Lokalt juleøl fra Gausdal 7 null null 4, aquavit, eplemost fra Alde i Hardanger eller  og annet drikke tilbys selvfølgelig. Julematen kan og leveres som catering.

Ønsker du annen mat? Kanskje noe fra vår ordinære meny kan friste? Stasjonens hjemmelagde elggryte basert på lokale råvarer kan anbefales.

Velkommen ned til oss for et hyggelig måltid nå i førjulstiden.

 

Åpningstider - Resepsjon

Mandag - Fredag: 06.30 - 22.00.
Lørdag - Søndag: 07.30 - 22.00.

Ankomst etter kl 22.00?
Kontakt oss for sen innsjekk.

Dine fordeler som boende gjest:

Gratis WIFI - TV - skrivebord - eget bad -
10 % rabatt på varme retter - rimelig parkering - tilgang til gjestekjøkken

Åpningstider - Café, Bar & Restaurant

FROKOST

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00

Lørdag - Søndag/Helligdager: 07.30 - 10.00

CAFÉ

Hver dag: 08.00 - 21.00

VARME RETTER

Hver dag: 11.00 - 21.00

BAR

Øl og vin: fra 08.00 ->

Brennevin og drinker: fra 13.00 ->

Kontakt

E-post: post@stasjonen.no

Tlf.: +47 61 26 00 24

Jernbanetorget 2-4 2609 Lillehammer